Våre Tjenester

Vi leverer alt innen renholdstjenester og vedlikehold og tilpasser en renholdsplan basert på dine behov!

Daglig /ukentlig renhold av kontorlokaler

Vår kundemasse består av alt fra store oppdrag som krever flere renholdere hver dag til små oppdrag med én renholder et par timer i uken.

Vi vurderer gjerne deres renholdsbehov og gir dere et uforpliktende tilbud, basert på våre erfaringer og kunnskaper.
Har dere et fast budsjett, kan vi ut i fra dette, opprette en renholdsplan som gir dere maksimalt utbytte.

Byggrenhold

Vi utfører byggrenhold til alle byggeprosesser som blant annet rengjøring av nybygg, rehabiliterte bygg samt bygg under oppføring.
Det er viktig at bygget er vasket ned for småsmuss, partikler og annet støv som legger seg etter at håndverkere har vært tilstede.

Hovedrengjøring bedrift/privat

Hovedrengjøring gir det beste grunnlag for godt innemiljø, men blir dessverre ofte nedprioritert. Hovedrengjøring som omfatter rengjøring av tak og vegger m.m. utføres raskt og effektivt av våre profesjonelle renholdere. Vi ser på dette som grunnlaget for god standard på det daglige renhold, og anbefaler derfor dette i tilknytting til oppstart av nye renholdsavtaler og deretter ca. en gang pr. år.

Flyttevask

Vi påtar oss gjerne nedvasking etter utflytting.

Vindusvask

Vi utfører innvendig og utvendig vindusvask både for private og bedrifter

Gardinrens

Rene vinduer er en fryd! Men tilhørende gardiner blir ofte glemt.. I forbindelse med vinduspuss, påtar vi oss gjerne nedtagning av gardinene samt oppheng etter utført rens. Da blir det god lukt i tillegg til rene vinduer.

Tepperens/møbelrens

Med moderne maskiner renser vi gjerne Deres tepper og kontormøbler. Ofte kan man ikke på forhånd se hvor skittent et teppe er blitt, men etter en grundig rens vil enhver merke forskjell på både farge og lukt!

Gulvbehandling/boning

Regelmessig oppskuring og boning gir gulvene en skinnende blank og sklisikker overflate som i tillegg gjør det daglige renholdet lettere. Vi behandler for øvrig andre typer gulv som marmor, granitt, terrasso mm.

Trappevask

Vi tilbyr også trappevask for borettslag og sameie.

Nylige innlegg

Tips for å organisere ledninger!

Stikkontakt, ledninger, ladere, PC ledning – ja listen er lang over hvor mye som skal kobles til når du er på jobb eller hjemme og det kan bli et virr-varr av ledninger som ligger i en stor klump under pulten din.
Her er et enkelt og smart tips om hvordan du kan systematisere alle ledningene.

Ikke bare er det en stor støvsamler når det ligger uorganisert, det er lettere å gjøre rent med denne metoden.
Utrolig genialt, ikke sant :-)

IMG_1431

  1. Har du fått stearin på yndlingsplagget ditt eller duken din! Kommentarer er skrudd av for Har du fått stearin på yndlingsplagget ditt eller duken din!
  2. Hvordan bli kvitt bananfluer i huset! Kommentarer er skrudd av for Hvordan bli kvitt bananfluer i huset!
  3. God Sommer til Dere alle! Kommentarer er skrudd av for God Sommer til Dere alle!
  4. Ditt bosted er i trygge hender hos oss i sommer! Kommentarer er skrudd av for Ditt bosted er i trygge hender hos oss i sommer!